vacatures in de zorg voor dummies

Kaap Hoorn heeft ook niet slechts opwindend en afwisselend werk, juiste arbeidsvoorwaarden en gemotiveerde collega’s ….. tevens de ambiance en het uitzicht zijn magnifiek.

Gering HBO peil en enige jaren commerciële ervaring in ons (para)medische omgeving bestaan vereist.

Speurtocht je ons uitdagende, afwisselende baan in ons gezellig team wegens behalve je studie? Of wellicht speurtocht jouw werk in de horeca wegens vast. Solliciteer vervolgens nu.

Cafe een Doos is een Cafe daar waar heel wat studenten komen en waar vaak borrels en feestjes zijn! Dit is cruciaal het jouw ons feestje kan vervaardigen voor een bar en dat jouw ons open uitstraling hebt!

Wegens een paar praktijken waarvoor we dit management verzorgen zijn wij op zoek tot medewerkers. Een praktijk in een Verenigde Staten en ons praktijk in China. Meer informatie vindt u dan ook in de bijlage. Interesse in de vacatures? Neem aanraking op betreffende Joop Loomans via +31 (0) 653641514 of stuur ons e-mail naar officiële site jloomans@oculusinsights.net

In het formularium gezelschapsdieren, het momenteel in revisie kan zijn, gaat ons uitzonderlijk hoofdstuk worden geregistreerd voor konijnen die indien gezelschapsdier geraken gehouden.

Vanaf deze week is het nieuwe formularium voedselproducerende konijnen te vinden op de website over een WVAB. Een formulariumcommissie heeft hard gewerkt aan die nieuwe uitvoering.

Dit juist afhandelen daarvan is tegelijkertijd ons essentiele factor. Tevens vinden we het enorm cruciaal dat onze gasten klantvriendelijk geholpen worden. Verder horen daar diverse schoonmaak werkzaamheden voor zoals het schoonmaken over de toiletten gedurende & na de feesten.

Het liefst ontdekken wij collega’s die weet een nodige expertise en ons relevante (horeca) opleiding hebben.

Voor onze locatie Paviljoen Sterrebos zijn wij op heerlijke periode op speurtocht tot medewerker bediening (fulltime 38 uur ieder week).

Wij leveren: Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en toekomst perspectieven die we met genoegen mondeling toelichten. Daar liggen interessante doorgroeimogelijkheden in dit verschiet, allicht voor juist presteren.

Parttime en fulltime(32uur) functie gezocht Het verrichten met voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot de bediening en het verzorgen met diner.

Technische opleiding op MBO / HBO peil. We bestaan geïnteresseerd in mensen die ons stap naar een buitendienst zullen willen vervaardigen.

Ernaast is een klein deel betreffende de medewerkers werkzaam buiten het provinciehuis. Zij werken onder andere als brug- of sluisbedienaar ofwel behouden zichzelf aan de gang met het beheer en onderhoud aangaande de provinciale wegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *